Жил Мюлер: Всички очаквахме, че Григор ще бъде тук



02-02-2016 17:16 | Станко Димов

Жил Мюлер започна с бърза победа участието си на Garanti Koza Sofia Open. Левичарят от Люксембург се наложи с 6:3, 6:2 над Малек Жазири за час игра. Ето какво каза Мюлер след срещата:

- Коментара ти за мача?
- Никога не е лесно в първия мач, особено, когато идваш от Австралия, където си играл на открито, прелетял си хиляди километри и сега играеш в зала. Определено съм много доволен от представянето ми днес и се надявам, че ще продължа с добрите игри и в следващите дни.

- Какво мислиш за София? Харесва ли ти градът?
- Ако трябва да бъда честен нямам никакви впечатления от града, защото за момента съм видял само хотела и залата. Всичко обаче ми изглежда много приятно, а освен това разстоянията са кратки, което е важно, защото не губиш излишно време в пътуване.

- Какви са очакванията ти за турнира?
- Никога не знаеш какво ще се случи. Сега се класирах за втори кръг, дори не знам срещу кого ще играя там. Дошъл тук, за да спечеля турнира, но същото важи и за останалите 27-28 момчета, които са в схемата. Сега ще си взема почивка, следващият ми двубой ще бъде в четвъртък, така че фокусът ми ще бъде към него.

- Изненадан ли си, че Григор Димитров не участва в турнира?
- Да, определено е изненада, че него го няма. Очаквах да играе тук. Не знам каква е причината за неговото отсъствие, така че нямам какво да кажа повече по въпроса. Но, да – мисля, че всички очакваха той да бъде тук, в София.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини