Троицки продължава по план (+ снимки)



Троицки продължава по план (+ снимки)
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
05-02-2016 19:35 | Станко Димов

Виктор Троицки се класира за полуфинал на Garanti Koza Sofia Open, след като записа победа в два сета над Филип Колшрайбер. Вторият в схемата сърбин се наложи с 6:3, 6:4 над германеца Филип Колшрайбер. Това беше общо шести двубой между тях, като сърбинът записа втори успех.

Троицки, който през миналия месец спечели титлата от друг АТР 250 турнир – този в Сидни, реши двубоя реализирайки по един пробив в два сета – за преднина 4:2 в първия и 3:2 във втория. В последния гейм на срещата Колшрайбер имаше аванс 0:40, но така и не успя да върне пробива и да остане в двубоя.

В спор за място на финал Троицки ще се изправи срещу победителя от последния четвъртфинален двубой, който противопоставя Мартин Клижан (Словакия, №7) и Андреас Сепи (Италия, №4).

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

"Притеснявах се от този мач, защото имам отрицателен актив срещу Филип. Той е много добър играч и може да победи всеки. Според мен трябва да е постоянно в Топ 20. Мисля, че играх днес на добро ниво. Бях фокусиран, направих каквото трябваше.

Във втория сет той направи два невероятни ретура, но успях благодарение на сервиса си да спечеля. До сега не бях играл с Филип на такава настилка. Бих го веднъж на US Open, а неговите победи бяха на клей. Тук корта ми пасва и всичко ми харесва“, анализира мача Троицки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини