Анди Мъри кръсти дъщеря си София Оливия



Анди Мъри кръсти дъщеря си София Оливия
Свързани играчи
17-02-2016 23:59 | Tennis24.bg

Букмейкърите във Великобритания отбелязаха сериозни загуби, след като Анди Мъри и съпругата му Ким Сиърс решиха да кръстят новородената си дъщеря София Оливия. Момиченцето се появи на бял свят на 7 февруари, дни след като татко й загуби финала на Откритото първенство на Австралия от Новак Джокович.


Първоначалните залози за името София в букмейкърските къщи били 40/1, но след това паднали до 5/1. От „Лардброкс“ отчетоха, че са изгубили милиони, а хиляди любители на хазарта са спечелили. Сред имената, на които се залагаше бяха и Фрея, Александра, Елизабет и Грейс.


Същевременно бащата на Ким Сиърс – Найджъл, обясни припадъка си по време на мача от Откритото първенство на възпитаничката си Ана Иванович с Мадисън Кийс, с развалено суши. Найджъл Сиърс уплаши всички присъстващи на срещата, включително и сръбската тенисистка, след като се срина на трибуните и по спешност бе откаран в болница. „Благодаря на всички за загрижеността. Мога да Ви уверя, че сърцето ми е наред“, коментира 57-годишният Сиърс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини