Три отбора оглавяват класирането на Висшата лига



21-02-2016 19:16 | Tennis24.bg

Три отбора делят първото място във временното класиране след първия кръг от финалната четворка във Висшата лига по тенис на маса за мъже, който се изигра във Варна през уикенда. Асарел-Медет (Панагюрище), Добруджа (Добрич) и Дигеста (София) събраха актив от по 10 точки, а Корабостроител 92 (Варна) е на четвърто място с 6 точки.

Вчера Асарел-Медет започна с победа с 4:3 над Добруджа (Добрич), а Дигеста победи Корабостроител с категоричното 4:0. След това софиянци допуснаха поражение от Асарел-Медет с 3:4. Домакините от Корабостроител пък записаха още една загуба във вчерашния ден – отново с 0:4, но този път от Добруджа.

Днес Асарел-Медет постигна победа с 4:0 над домакините, а Добруджа се справи с Дигеста с 4:2. Мачовете през уикенда се изиграха в зала “Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна.

Очакваният с голям интерес дебют на евромедалиста на двойки Александър Каракашевич за панагюрския Асарел-Медет не се състоя заради здравословни проблеми на сърбина. Петко Габровски и Денислав Коджабашев (на снимката) бяха в основата на успеха.

Вторият кръг от финалната четворка ще се проведе в Добрич на 16 и 17 април, следват турнири в Панагюрище (21-22 май) и в София (4-5 юни).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини