911 дяволски добри причини да четете новия TopGear



24-02-2016 10:15 | Tennis24.bg

Първото ми впечатление от Лапландия е от момента, в който самолетът най-накрая се промуши под облаците. Всичко е съвсем бяло и светлинките на селцата са по-редки от корабчетата в бурно море. Разбира се е нощ, въпреки че часовникът ми показва 4 следобед. Тези хора дотолкова са свикнали със снега, че освен пистата, нищо друго по летището не е изчистено до асфалт. След малко ще се убедя, че същото важи и за пътищата: само два коловоза – и то по главните шосета – осигуряват сцепление в условия, които у нас бихме нарекли “зимата ни изненада” и биха довели до масови Facebook атаки срещу пътната агенция, винетките, правителството и глобалното затопляне.

Скромният екип на TopGear в мое лице е в Лапландия заради тестовия център на Porsche в Леви. Мислете за него като за мъжки еквивалент на Дисниленд. На площ, сравнима с тази на Борисовата градина, са изградени няколко ледени полигона и няколко писти. Как се държи новото Porsche 911 на лед ще разберете от новия брой на BBC TopGear България, който излиза на пазара на 24 февруари, сряда!

В него ще откриете още научната истина за края на Булгаррено - историческо разследване на д-р Христо Мишков; също всичко за преродения Alpine Vision, Ferrari GTC4 Lusso, както и пресни новини за новите ТВ водещи на TopGear.

Не пропускайте TopGear и в мрежата на адрес TopGear.bg, както и във Facebook.

Повече за новия брой може да откриете ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини