Хингис не си поплюва - ожени се за младо гадже



12-12-2010 12:43 | Станко Димов

Бившата номер 1 в света Мартина Хингис отново напомни за себе си. Ексцентричната 30-годишна швейцарка каза "Да" на французина Тибо Ютен, който е с 6 години по-млад от нея. Тържествената церемония се проведе в Париж в тесен семеен кръг.

 

"За много хора моят брак мже би ще бъде изненада. Той обаче бе планиран отдавна и сега съм на седмото небе", сподели Мартина.

 

Младото семейство призна, че ще направи по-пищна церемония през лятото, на която се очаква да присъстват стотици гости. Идната седмица пък Мартина и съпругът и ще отидат на Меден мецец на Малдивските острови.

 

Мартина Хингис и Тибо Ютен се запознаха през април тази година. Младежът участва в състезания по конен спорт, чийто голям любител е бившата тенис звезда. Именно на конните бази е пламнала първата искра между бъдещите младоженци.

 

Самата Хингис е известна с неуспешните си връзки. Известно време Мартина бе заедно и със своите колеги Радек Щепанек и Магнус Норман. Още по-любопитна бе и връзката и с чернокожия бивш футболист на Арсенал Сол Кемпбъл.

В швейцарската преса пък циркулират имената на поне 8-9 нейни бивши гаджета, които тя е представяла на обществото.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини