Рафа: Готов съм да играя още по-добре



22-01-2010 21:46 | Станко Димов

Да бъде по-агресивен в играта си. Това е мотото, с което Рафа Надал ще излезе в следващите си мачове. След победата над Филип Колшрайбер Рафа заяви, че е доволен от показаното в някои периоди от мача, но имало още какво да се желае.

"Най-важното нещо е, че успях да спечеля този мач. Мисля, че показах добър тенис, особено в четвъртия сет. Не съм доволен от това, което показах като игра през първия и третия сет. Това обаче е нормално, понякога имаш добри дни, понякога нещата не вървят толкова гладко, колкото очакваш. Трябва да бъда малко по-агресивен в следващите мачове от турнира", анализира Рафа.

"Просто това трябва да играя по-агресивно, това е което искам от себе си и ще се стремя да направя. Иначе Филип демонстрира добър тенис и мога само да го поздравя за това. Той показа агресивна игра, което е нормално, когато излизаш срещу някой от топ 4. Надявам се този мач да ми помогне за останалите двубои от турнира. Иначе съм готов да подобря играта си и искам, надявам се това да стане възможно най-скоро. Колкото до следващия ми противник Иво Карлович, той винаги ми е бил труден опонент. Иначе не ме интересува кога ще играя, през деня или през нощта, все ми е едно", допълни още испанецът.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини