Шок: Сръбски тенисист призна за връзка с Даяна



01-05-2016 08:29 | Tennis24.bg

Бившият сръбски тенисист Слободан Живойнович шокира Англия, като обяви, че е имал връзка с Принцеса Даяна, пише новозеландският "Хералд", позовавайки се на сръбската преса. 52-годишният в момента спортист разказа за местен вестник, че двамата се запознали през 80-те години, когато принцесата го гледала на „Уимбълдън“. Двамата се запознали преди мач през 1987 г. След това те станали „доста близки“.


В материала сърбинът твърди, че Диана предпочитала да гледа тенис от обикновените трибуни, а не от ВИП-ложите. „В първата ни среща ме попита дали аз съм тенисиста с най-бързия сервис. Отговорих й положително. След това ме попита дали още сервирането ми е толкова силен. Малко след това започнахме да се виждаме“, казва Живойнович. Това станало въпреки че той бил сгоден за Зорица Десница, а Диана - омъжена за Чарлс.


През 1986 г. той е номер 1 в ранглистата на двойки. Топ-постижението му на сингъл е 19-ти през 1987 г.
„Даяна беше прекрасна жена. Можехме да говорим за всичко. Дори в малките неща беше невероятно. Не искам да разказва в детайли. За съжаление вече не е сред нас“, завършва Живойнович. През 1991 г. той се жени повторно - за певицата Лепа Брена.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини