Амели Моресмо: Не мога да помогна повече на Мъри



Амели Моресмо: Не мога да помогна повече на Мъри
Свързани играчи
Тагове
22-05-2016 12:42 | Tennis24.bg

Амели Моресмо разкри пред медиите във Франция причините за раздялата й с Анди Мъри. Французойката призна, че е почувствала, че повече не може да помогне на шотландеца да се справя с проблемите си на корта.


Бившата номер 1 в света припомни инцидент по време на Откритото първенство на Маями, в който по спешност е трябвало да напусне трибуната. Тя допълни, че вече трудно може да се отдаде на 100% на работата си заради грижите по сина си, роден миналия август.


„Не искам да навлизам в подробности. Всички видяха какво се случи в Маями. Не искам повече да бъда в сектора на треньорите. Искам да опитам нещо друго. Анди е сложен човек. На корта може да е коренно различен от това, което е в живота. Това може малко да те обезсърчи. Аз винаги опитвах да му помагам, но скоро започнах да чувствам, че не мога повече да го правя.

След Откритото първенство на Австралия намалих ангажиментите си и всъщност започнахме да прекарваме много малко време заедно. Така стана трудно за него. Решението да се разделим назряваше от известно време“, каза Амели.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини