Джокович: Това е специален момент от моя живот (снимки)



05-06-2016 19:45 | Станко Димов

Новак Джокович вдигна за първи път в кариерата си трофея от Откритото първенство на Франция – „Ролан Гарос”. На финала водачът в световната ранглиста победи с 3:1 сета Анди Мъри и по този начин оформи своя кариерен голям шлем. На официалната церемония по награждаването Ноле призна, че днес е един от най-специалните моменти в живота му.

„Анди, искам да започна с поздравленията към теб за великолепния турнир, който направи. Направи финала за мен много труден. За мен беше удоволствие отново да се срещна с теб и заедно да споделим този момент на корта.

Единият трябваше да загуби, но съм сигурен, че ще те видим в бъдеще с големия трофей в ръце. Знам колко усилия хвърляте с твоя щаб на тренировките, ти си от най-отдадените тенисити, поздравления за теб и екипа ти.

На моето семейство, моя тим – благодаря ви много. Вие търпите всичко, на което ви подлагам всеки ден. Мога да говоря с часове по темата, знаете за какво става въпрос. Благодаря ви, че успявате да ме изтърпите по някакъв начин. Благодарности на всички, които станахте част от този специален момент от моя живот. До нови срещи догодина”, каза новият шампион на „Ролан Гарос”.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

ГАЛЕРИЯ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ПО НАГРАЖДАВАНЕТО

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини