Eurosport ще излъчи за България двата шоу-мача на Федерер и Надал



20-12-2010 13:17 | Николай Драгиев

Тв каналът Eurosport ще зарадва зрителите в Европа с благотворителните двубои тази седмица между Роджър Федерер и Рафаел Надал. Двамата титани ще играят благотворително първо Цюрих, а след това Мадрид и ще сложат фантастичен край на 2010 година за своите фенове.

По основния канал Eurosport от 21,30 часа българско време във вторник, започва "Мачът за Африка", организиран от фондацията на Роджър Федерер. Двубоят ще се проведе в Цюрих и за първи път ще събере първите двама тенисисти в Швейцария.

Ден по-късно, на 22 декември, от 20,00 часа българско време е битката в магичната "Каха Магика" в Мадрид. Тук организацията е поета от фондацията на Рафа Надал. Очаква се в представлението да вземе участие и Хулио Иглесиас.

В сряда от 12,00 часа българско време ще бъде повторен двубоят от Цюрих. В четвъртък от 1 часа и 12,00 часа българско време ще бъде излъчен отнов и този от Мадрид. Същото ще се случи и в петък от 10,00 часа, когато повторен ще бъде пак мачът от Мадрид.

Самият Федерер вече е в Цюрих, след като води подготовка в Дубай. "Целта е да съберем повече средства и да предложим едно невероятно шоу," коментира Роджър.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини