Дубльори на Сърбия - Великобритания



15-07-2016 10:27 | Tennis24.bg

Двубоите от четвъртфиналите на Световната група на Купа "Дейвис" започват днес в четири различни града.

Очакваният като дебри мач между Сърбия и шампиона Великобритания в Белград се превърна в обикновена среща. Това стана факт, след като се разбра, че първите двама в световната ранглиста Новак Джокович и Анди Мъри отказват участие.

Така в петък първия сингъл на "Тасмайдан" на клей противопоставя Янко Типсаревич и Кайл Едмънд. Във втората среща за деня Душан Лайович се изправя срещу Джеймс Уорд.

На другия полюс са американците и хърватите, които разчитат на най-доброто. Рекордьорите по титли в турнира приемат съперника от Европа в Портланд, щата Орегон на твърди кортове. За янките открива Джак Сок срещу Марин Чилич. След това първата ракета Джон Иснър играе с Борна Чорич.

Италия и Аржентина играят на клей в Пезаро. Днешните мачове са Андреас Сепи - Федерико Делбонис и Фабио Фонини - Хуан Монако.

В последния четвъртфинал Чехия приема Франция в Тринец на хард. Двубоите са: Лукаш Росол - Жо-Вилфред Цонга и Иржи Весели - Люка Пуй.

Отборът на България играе плейоф за оставане във втора група на Евро-африканската зона в Тунис. Димитър Кузманов открива срещу Мохамед Азиз Дугаз, след това играят Александър Лазаров и Малек Джазири.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини