Бабата на Пиронкова обкичва дома си със сватбените снимки



18-07-2016 13:57 | Tennis24.bg

Сватбени снимки в голям формат на Цвети Пиронкова е поръчала да й извадят нейната баба Елисавета. С тях 81-годишната пловдивчанка възнамерява да украси всички стени на дома си, пише "24 часа".

"Не можах да присъствам на тържеството в София, тъй като съм трудно подвижна. Изпратиха ми на джиесема нейни фотографии, за да я видя като булка. Истинска красавица е. Прилича на баща си Кирил и на мен като млада", плаче от щастие Елисавета. Тя е наплела цял куп покривки, пердета, рокли и бебешки дрешки за Цвети и сестра й Елисавета, която живее в Калифорния.

"Гледай си старините, не се изморявай с куките", казвали й внучките. Бабата обаче е убедена, че ще дойде време, когато ще носят плетивата й. Мечтата й е и двете внучки да живеят в България.

"Не се съмнявам, че Цвети ще се представи достойно на олимпиадата в Рио, защото е голяма спортистка и е благословена от Бог", казва Елисавета. Все още не се е видяла с младоженците, за да им честити, тъй като след сватбата останали в столицата. В Пловдив се върнали само родителите на Цвети - Кирил и Радосвета.

Двамата били много ангажирани покрай комплекса с кортовете, който фамилията строи в района на Гребната база в града. Съоръжението е върху 15 дка. Мястото бе закупено от Пиронкови от общината през 2011 г.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини