Мощно тенис присъствие на баскетболно дерби



10-08-2016 22:08 | Любомир Тодоров

Баскетболното дерби между мъжките отбори на Франция и Сърбия (76:75) на Олимпийските игри в Рио де Жанейро предизвика голям интерес.

Сред зрителите на интригуващия двубой от предварителните групи бяха и няколко големи тенис звезди. За "петлите" от трибуните викаше Мери Пиърс, а балканците бяха подкрепяни от Новак Джокович, партньора му на двойки Ненад Зимонич и Виктор Троицки.

"Вижте кого намерих на баскетбол", написа Пиърс под общата снимка, която си направиха четиримата, в своя профил в Инстаграм. Заради дъжда не се изигра нито един тенис мач от дневната сесия и вероятно затова звездите отидоха на сушина в залата.

Ноле очевидно е преодолял тъгата от ранното отпадане в Рио. Световният номер едно е известен фен на "Цървена звезда" и не пропуска дербитата с "Партизан", които често гледа заедно със своя съотборник за Купа "Дейвис" Виктор Троицки, който пък вика за "гробарите".

За разлика от повечето тенисисти, които след загуба на Олимпийските игри напускат веднага Рио, Джокович няма бърза работа. Той пропуска турнира от "Мастърс 1000" в Синсинати следващата седмица и ще се завърне на корта чак за започващия на 29 август US Open.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини