Искаш да предизвикаш ума си? Mentalist е твоето място



Искаш да предизвикаш ума си? Mentalist е твоето място
Тагове
17-08-2016 07:16 | Tennis24.bg

Искаш да предизвикаш ума си? Точното място за теб е Mentalist – първият escape room мултиплекс в България, който отвори врати на 1-ви август в София.

Какво е Mentalist? Много хора са чували и опитвали „стаите за бягство”, в които трябва да разрешиш редица загадки и да отриеш улики за определено време, за да можеш да се измъкнеш. Mentalist извежда този начин за забавление до ново ниво. Локацията, атмосферата, професионалният екип и интересните игри правят изживяването цялостно. Тенденцията в съвременните игри е играещият да бъде все повече физически част от действието, а Mentalist предлага възможно най-реалистична и завладяваща среда, в която всеки може да предизвика ума и сетивата си.

Мултиплексът се намира на перфектна локация в София – ЦУМ и се простира на над 400 кв. м. На тази площ са разположени шест различни игри, а четири от тях вече са в действие. Съвсем скоро ще стартират и другите две. В момента играещите могат да избират между: Операция “Delta Fox”, която позволява разпределение в отбори – „спецчасти” и „терористи” и състезание както срещу играта, така и между отборите; Страх-клиниката, която е с по-висока трудност и за играещи над 16 години; и най-новата игра, която ще бъде открита на 1-ви септември – Проклятието на траките, в която трябва да се разгадаят мистериите на древна тракийска гробница.

Мултиплексът не се ограничава до стаите за бягство. Феновете на бордовите игри също могат да открият своето място в новооткрития клуб, в който да играят любимите си игри и да пробват нови. И не на последно място – да опитат над 100 вида бира, които ще бъдат предлагани на бара.

Mentalist е правилното място за геймъри и ентусиасти, за забавление със семейство и приятели, както и за тиймбилдинг. Една от услугите на франчайза е свързана именно с бизнеса – освен че мащабът позволява едновременно около 40-50 играещи, Mentalist може да се пренесе във всеки офис. Създателите на игри са готови да проектират специална, уникална игра за всяка фирма на работното й място. В нея могат да бъдат включени специфични елементи от професионалното ежедневие, вътрешен код и хумор на компанията и да се предостави страхотно преживяване на играещия екип.

Mentalist е един от най-мащабните и бързо развиващи се проекти в страната, даващ възможност за покупка на франчайз както в България, така и в чужбина.

Всички възможности превръщат Mentalist в по-различно място за забавление, което постоянно се развива и разраства, обновява игрите си редовно, за да даде нови предизвикателства на своите играчи и предлага цялостно, разчупващо ежедневието и предизвикващо ума изживяване. Ако и ти обичаш да предизвикваш ума си, Mentalist е твоето място.

Можете да откриете повече информация и да направите резервация на сайта на Mentalist и чрез Фейсбук страницата на мултиплекса.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини