Федерер и Надал с впечатляваща фотосесия в Катар



02-01-2011 18:06 | Николай Драгиев

Съвместните изяви на Роджър Федерер и Рафаел Надал продължават. Двамата участваха в уникална фотосесия по рекламирането на новия тенис сезон. Двамата позираха на специален корт във водите на Персийския залив в столицата на Катар - Доха.

 

След вчерашния им двубой в Абу Даби, двамата побързаха да се отправят към Доха, където от следващата седмица се впускат в първия си официален турнир за новата 2011 година.

 

За да подгреят настроението на своите фенове в навечерието на новия сезон, двамата най-добри в света заснеха страхотна фотосесия на корт изграден директно във водата.

 

Очаква се в края на седмицата двамата да се срещнат за четвърти път в последния по-малко от месец на корта и общо пети мач от ноември насам. Двамата са абсолютни фаворити в местния "Мастърс 250", където най-опасните им противници са Жо-Вилфред Цонга и миналогодишният шампион Николай Давиденко.


"Беше фантастично изживяване," сподели Надал. "Двамата сме правили толкова много неща заедно в последно време. Очаквам много напрегнат сезон. Очаквам с Роджър да се срещнем още доста пъти, а и ще се радвам да е така. Това значи, че ще бъдем на финали."

Федерер пък допълни големия си опонент: "Винаги е забавно да промотираме нещо заедно с Рафа. Макар да сме нервни от това, как ще се получи в крайна сметка. Сега играя може би най-добрия тенис в кариерата ми, така че съм развълнуван преди новия сезон. Целите ми разбира се са високи."

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини