Младенович: Наказанието ми дойде в точния момент



03-09-2016 17:18 | Любомир Тодоров

Кристина Младенович коментира пред вестник L′Equipe дисциплинарното наказание, което й беше наложено от Френската тенис федерация за поведението й на Олимпийските игри, заедно с Каролин Гарсия и Беноа Пер.

"Не съм разстроена от това. Те винаги са много добри да правят съобщения в точния момент. Питахме се защо го правят точно преди турнира от Големия шлем. Може би искат да създадат работа на вас, журналистите. Нямам представа, но съм част от федерацията от 12 години и знам как тя работи, знам как хората в нея работят. Така че не съм изненадана", заяви саркастично Младенович.

Тя допълни от Ню Йорк, че не се притеснява, че заради санкцията може да пропусне финала на "Фед къп", въпреки че за момента е извадена от състава.

"Не знам, ще видим какво искат да направят. Но за мен федерацията и "Фед къп" са две различни неща. В отбора нещата вървят много добре. Даже днес имахме обяд със съотборничките, екипа и капитана. Нещата се развиват много добре. Да сме на финал е фантастично", завърши французойката.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини