Ана Иванович: До 10 дни ще съм готова за игра



Ана Иванович: До 10 дни ще съм готова за игра
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
07-01-2011 14:07 | Николай Драгиев

Ана Иванович изрази своя оптимизъм, че все пак ще успее да се възстанови успешно за предстоящия Australian Open. Сръбкинята получи минимално разкъсване на стомашен мускул и е под въпрос за първия турнир от Големия Шлем.

"Определено се уплаших в първия момент. Ще опитам да съм позитивно настроена, все пак има известно време до началото на Australian Open.

"Шансовете ми да се възстановя са добри, тъй като съм спряла навреме. Има малко разкъсване, но ще направя всичко възможно да участвам. До 10 дни очаквам да съм напълно готова за игра," пожела си Иванович.

Все пак Иванович призна, че ще помоли организаторите на Australian Open да изтеглят максимално късно първия й мач от турнира, за да може да бъде в оптимално състояние. Надпреварата в Мелбърн започва на 17-и януари.

Заради този проблем Иванович и Новак Джокович няма да могат да участват във финала на турнира за смесени двойки Хопмън Къп, за който се класираха. "Много съм разочарована. Много ми е неприятно главно заради Новак. Борихме се много, за да стигнем до финал," призна Ана.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини