Garanti Koza Златен спонсор на АТР финалите



05-10-2016 17:36 | Любомир Тодоров

Мъжката тенис асоциация и Garanti Koza сключиха споразумение, по силата на което турската строителна компания става Златен спонсор на финалите на АТР в Лондон и официална компания за недвижими имоти на престижното състезание, което ще се проведе от 13 до 20 ноември в зала "О2 Арина".

За Garanti Koza това ще бъде четвърти тенис турнир в нейното портфолие след ATP Sofia Open, ATP Istanbul Open и WTA Istanbul Cup.

"Това спонсорство представлява една вълнуваща възможност за Garanti Koza да си пратнира с ATP World Tour за техния финал в края на сезона. Като Златен спонсор и официална компания за недвижими имоти на Barclays ATP World Tour Finals очакваме с нетърпение брандът Garanti Koza да се превърне в синоним на най-високото ниво на тениса", заяви вицепрезидентът на компанията Мурат Бинарк пред официалния сайт на АТР.

"С удоволствие приветстваме Garanti Koza на борда като партньор на нашия престижен финал на сезона в Лондон. Турнирът привлича над 100 милиона телевизионни зрители по света и предлага световна трибуна не само на тенисистите, но и на нашите комерсиални партньори. Очакваме успешно партньорство с Garanti Koza", заяви изпълнителният директор и президент на АТР Крис Кермод.

До момента сигурни участници в Лондон са шампионът Новак Джокович, Анди Мъри и Стан Вавринка. Битката за останалите пет места продължава.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини