Първи благотворителен турнир по тенис на Holiday Heroes в България



10-10-2016 15:57 | Tennis24.bg

Сесил Каратанчева и републиканската шампионка по тенис в инвалидни колички Зоя Чавдарова ще са специални гости на благотворителния турнир на Празничните герои, част от серията „Спортувай с мисия“

На 26 ноември, Holiday Heroes и партньорите им от сдружение „Актив“ и Арена Тенис, са подготвили нова, голяма и много вълнуваща спортна изненада – ТУРНИР ПО ТЕНИС! Представителите на бизнеса, феновете на елитния спорт и социално ангажираните компании в България ще имат възможността да помогнат на хиляди семейства в нужда, докато се забавляват на корта.

Благотворителният турнир по тенис се провежда с любезното домакинство на Български национален тенис център (БНТЦ) в София и с подкрепата на HEAD. В събитието могат да участват смесени отбори от по двама участника непрофесионалисти. Всеки отбор може да се регистира или като любители-аматьори, или като представителен отбор на компания.

За всички състезатели ще има специални екипи, като тези на корпоративните участници ще са брандирани с името на компанията, която представляват.

Желаещите да се забавляват и да спортуват с мисия компании трябва да запишат отбора за участие най-късно до 7 ноември 2016 г., като подробности относно регистрацията за участие могат да намерят тук: http://holidayheroes.bg/tennis/

Всички събрани средства от събитието ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти, за да помогнем заедно на хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2016 с пълна трапеза.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини