Джокович нае гуру, специалист по прегръдките



Джокович нае гуру, специалист по прегръдките
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
01-11-2016 21:43 | Tennis24.bg

Новак Джокович нае специалист по прегръдки, който да му помогне да остане на върха в световната ранглиста. Новият човек в щаба на сърбина е Пепе Имас, който проповядва философия на любовта и мира. Гуруто е и бивш тенисист и придружава Ноле в Париж.

Джокерът се свързал с Имас благодарение на брат си Марко, който работил с него преди две години.

Тази година е повече от странна за Джокович, който спечели „Ролан Гарос“ и Откритото първенство на Австралия. След това обаче като че ли загуби мотивацията си за игра. От Уимбълдън насам Ноле признава, че преминава през период с проблеми, някои от които „лични“. Той изживя и няколко контузии, но най-голяма бе промяната във философията му. През цялата втора част на сезона сърбинът се отдаваше на философски размишления в почти всяко интервю, което даваше.

Явно сред промените е и връзката му с Имас. Двамата публикуваха видео, в което проповядват любов и мир пред публика от шестима човека, включително брат му и бившата тенисистка в Топ 10 Даниела Хантухова. В материала Джокович казва: „Всички търсим любов, щастие и хармония. Трябва да можем да погледнем навътре и да установим тази връзка с божествената светлина“.

Появата на Имас доведе до нови спекулации около бъдещето на Джокович и евентуалната му раздяла с Борис Бекер и Мариан Вайда. Любопитно е, че и двамата не са със сърбина в Париж.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини