Спортът вече си има списание – „Спринт”



04-11-2016 12:36 | Станко Димов

Новото списание в портфолиото на ЕС Медиа АД «Спринт» поема тежката роля на единствено спортно списание в България. То става част от медийната група, която издава следните списания Икономист, Top Gear, Good Food, Знание, Мода и Glamour и е притежател на сайтовете, голяма част от които са без конкуренция в своите области – Tennis24.bg, BGbasket.com, BGfootball.com, BGathletic.com, BGvolleyball.com, Viasport.bg, BGswim.com и интернет телевизията Sportmedia.tv.

Неговият пилотен брой ще е на пазара от 15 ноември и ще излиза на всеки два месеца 148 луксозни страници. Изданието тръгва с амбицията да е  близо до хората и близо до звездите. И да защитава в спокоен тон каузата на спорта.

Списанието ще отразява най-широката палитра на спорта - от футбол и волейбол през тенис и електронен спорт до алпинизъм и аеробика.

«Спринт» разчита изключително на авторска журналистика, качествени текстове, атрактивни фотосесии. Акцентира се на анализи, портрети на спортни герои, репортажи от мястото събитието зад граница, прогнози и много, много снимки.

Още пилотният брой ще разходи читателите от Рио де Жанейро до Казахстан, от Алпите до град Монтана. Ще ги срещне с Юсейн Болт и Новак Джокович, Мирела Демирева и Георги Дерменджиев.

Водещият материал е посветен на националния ансамбъл по художествена гимнастика – от първите стъпки през драмите до олимпийския бронз. Момичетата споделят неразказани истории. Грациите блестят на корицата и по страниците на списанието в специална фотосесия.

«Спринт» е списание за хора, които обичат спорта и искат да видят и прочетат нещо различно.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини