Ноле оставил най-доброто за финала



Ноле оставил най-доброто за финала
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
17-11-2016 21:23 | Tennis24.bg

Новак Джокович продължава да държи Анди Мъри под напрежение в борбата за първото място в ранглистата. Сърбинът спечели по убедителен мач своята група „Иван Лендъл”, след като записа успех и в третия си двубой – 6:1, 6:2 над резервата Давид Гофен. Ноле вече очаква да научи името на съперника си на полуфиналите, който ще бъде измежду Анди Мъри, Стан Вавринка и Кей Нишикори.

„Много съм доволен от начина, по който се представям в момента. Днес се чувствах изключително комфортно на корта. Очаква с нетърпение полуфиналите в събота”, коментира Джокович, който имаше нужда от 70 минути, за да се справи с Гофен.

Ноле е на прага на шеста титла от финалите на АТР. Ако спечели в Лондон, за трета поредна година сърбинът ще завърши сезона като №1 в света.

„Всичко се развива добре, в позитивна насока. Играя все по-добре с течение на турнира. Сега имам ден почивка, след което отново съм на корта. Това са последните двубои за годината, така че ще дам всичко от себе си, за да се представя на ниво”, каза още Джокович.

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Лондон със съдействието на "Гаранти Коза"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини