Вожняцки: Спокойно, с Анди Мъри ще спечелим титла от "Големия Шлем"



13-01-2011 17:28 | Николай Драгиев

Световната номер 1 Каролина Вожняцки е уверена, че в близко бъдеще се спечели турнир от "Големия Шлем". В интервю пред британско издание тя увери всички на Острова, че и Анди Мъри ще спечели подобен трофей в скоро време.

"Това е въпросът, който ми задават повече от всеки друг. Предполагам и с Анди Мъри е същото. И двамата обаче сме много млади. Сигурна съм, че Анди ще спечели някой от тези турнири, а аз също имам доста време да го сторя. Все пак съм само на 20 години и подобрявам играта си непрекъснато. Моето време ще дойде," уверена е датчанката от полски произход.

Вожняцки взима отношение и по проблемите на Ливърпул. "Дано с новия треньор Кени Далглиш нещата да потръгнат. Отборът има толкова страхотни играчи, сега просто те трябва да се научат да играят заедно. За последно бях на мача с Челси, когато момчетата победиха с 2:0. Явно нося късмет на отбора," коментира Вожняцки.

"Любимите ми футболисти са Стивън Джерард и Фернандо Торес и когато те са на терена, просто обичам Ливърпул. Брат ми е от Манчестър Юнайтед  и често спорим," допълва Каролина, която е добра приятелка с датчаните в Ливърпул Кристиан Поулсен и Даниел Агер, както и със защитника Глен Джонсън.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини