Иванович и Янкович не можели да се гледат



13-01-2011 18:19 | Николай Драгиев

От край време Ана Иванович и Йелена Янкович не се обичат особено. През 2011 година техният разрив изглежда засега няма да намери решение. Още от сега Иванович е обявила, че няма да участва в отборния шампионат "Фед Къп", където "репрезентацията" излиза срещу Канада. Според медиите в Сърбия двете "се мразят" и затова избягват да се събират на едно място.

Селекционерът Деян Вранеш нито потвърждава, нито отрича информацията. Освен всичко в момента сърбите разполагат и с трета много класна състезателка - младата Бояна Йовановски.

"Сами знаете, че между тенисистките рядко има големи приятелства. Ана и Йелена не са приятелки. Не съм запознат с детайли, но искрено се надявам, че няма конфликт и ще видим Иванович в Нови Сад. Имал съм възможност да общувам с двете и не съм забелязал нещо притеснително. В момента Ана има проблем с контузия, която може да я извади от Australian Open. Едва след това тя ще мисли дали да участва за Фед Къп," коментира Вранеш.

Иначе Иванович и Бояна Йовановски са подали заявки за участия на турнири от WTA по време на Фед Къп и засега не е ясно дали имат желание да представят страната си.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини