Прогнозирай Australian Open и спечели



16-01-2011 14:42 | Николай Драгиев

В понеделник стартира Australian Open 2011. Очакват ни куп интересни битки, множество емоции, а надяваме се и успехи на българските звезди Цвети Пиронкова и Григор Димитров.

Още от днес можете да давате вашите предвиждания за мачовете от първи кръг на Australian Open. От Tennis24.bg ще избираме най-атрактивните срещи за отделните дни и до тяхното начало, ще можете да давате вашите прогнози.

Максималният брой на предлаганите двубои ще бъде до 30 за ден (или кръг от турнир). Предимно ще избираме срещи от мъжката схема, както и най-атрактивните мачове при дамите.

Разбира се ще бъде генерирано и класиране, което ще се обновява всеки ден. Принципът на отчитане е максимално прост - за познат краен победител се дава точка. При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е избрал.

За да прогнозирате мачове трябва да се регистрирате. Това става буквално за по-малко от минута. Единствено е необходимо да въведете вашия имейл във формата за регистрация и да повторите два пъти вашата парола. НЕ Е нужно да влизате в пощата си, за да активирате акаунта, това става автоматично.

След като се регистрирате можете да следите от вашия профил къде се позиционирате в класирането. Там ще намерите и пълен списък с вашите прогнози (под профилната снимка), които можете да променяте непрекъснато до началото на срещата. Важно е да попълните вашето име или никнейм в профила си, тъй като иначе няма да се вижда мястото ви в класирането.

За първите трима в класирането ще има награди - автобиографията на Андре Агаси. Ако има повече от трима души с еднакъв брой точки, ще се тегли жребий или ще осигурим награди за всички.

ПРОГНОЗИРАЙТЕ СРЕЩИТЕ ОТ AUSTRALIAN OPEN ТУК!


СЛЕДЕТЕ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ!


Ако имате въпроси по регистрирането, прогнозите или нещо друго, може да ни потърсите на office@tennis24.bg

Системата е в тестов период и е възможно да има дребни грешки, за които предварително се извиняваме.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини