Стаматова и Анисе не крият любовта си



25-12-2016 13:56 | Tennis24.bg

Тя е на 23 години, той - на 26. Тя е родена в Алпите, в Инсбрук, Австрия, а той в Антананариво, сред водите на Индийския океан. Тя е българка, той от Мадагаскар. Юлия Стаматова е от младата вълна в родния тенис. Абел Анисе Андрианантенайна, както е пълното му име, е вече достатъчно известен футболист у нас.

Той е в България от 2011 година и е носил екипите на четири отбора - Черноморец, ЦСКА, Ботев и Лудогорец. Вече четвърта година е част от състава на шампионите. С Юлия го свързва любовта, за която няма граници и националност.

Роденият на 13 март 1990 година халф и тенисистката официализираха наскоро връзката си със снимки в социалните мрежи. А това, че дишат чрез спорта, ги прави още по-влюбени и сплотени. "Абел е уникален човек и страхотен спортист. Много сме щастливи заедно!", сподели пред "Меридиан Уикенд" красивата Юлия.

"Гледала съм на живо негови мачове, разбира се, както и той - мои. Подкрепяме се максимално. Той е винаги до мен. И преди съм обичала да гледам хубави футболни мачове. Сега обаче съм фен единствено на Лудогорец и Абел", категорична е тенисистката.

"Винаги, когато мога, я гледам, но това не е толкова често. Сега съм във ваканция, мога да съм при Юлия във Варна и да я следя как тренира по три пъти на ден. Когато обаче имам мачове, тренировки и лагери с Лудогорец, съм по-зает от нея и няма как да сме заедно", коментира Анисе.

"Подкрепям я безрезервно. Тя е най-близкият ми човек в момента. Давам й съвети, когато ме помоли, защото смятам, че съм наясно с живота и подготовката на професионалния спортист. Винаги ще съм до нея и се надявам да й бъда опора", добави играчът на Лудогорец.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини