В събота обявяват Златната десетка на България



10-01-2017 07:40 | Tennis24.bg

Сайтът Viasport.bg и ЕС Медия, с подкрепата на спонсори и рекламодатели, ще наградят в събота (14 януари) 10-те най-добри млади спортисти (до 19 години) на България за изминалата 2016 г. Церемонията ще се проведе от 14:00 часа в "София Ринг мол".

Освен Златната десетка, ще бъдат отличени и избрания за треньор номер 1 при подрастващите, както и Отбор на годината. Ще бъде връчен и специален приз „Вдъхновяващ успех“.

Анкетата, чийто инициатор и организатор е сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg, се провежда за 6-а поредна година и в нея право на глас имат само спортни журналисти. В тазгодишното допитване участваха 56 представители на медиите. Точки получиха общо 51 състезатели от 27 вида спорт, 14 треньори и 7 отбора.

Освен отличените и техните близки, поканени на церемонията си и министърът на спорта в оставка Красен Кралев, председателят на БОК Стефка Костадинова, кметът на София Йорданка Фандъкова, известни действащи спортисти и спортни деятели, представители на съответните спортни федерации и на спонсорите.

Наградите за призьорите са осигурени от Корпорация „Развитие“, Sport Vision, Reaction, „Санта Марина“-Созопол и др.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини