Сестри Уилямс се побират на повече от декар



17-01-2011 22:13 | Станко Димов

Сестри Уилямс отново напомниха за себе си. Американките вече спокойно могат да се хвалят с нов свръхлуксозен дом, в който опредено няма да им липсва нищо. Тяхното имение в Палм Бийч се разпростира на малко повече от един декар, или по-точно 1 200 квадратни метра. Всяка от сестрите разполага със свой собствен закрит корт, в който има всички условия за тренировки на най-високо ниво.


Както е известно по-малката от сестрите - Серина, пропуска Australian Open. Тя все още се възстановява от травма в крака, която не и позволи да защити титлата си от Мелбърн. В същото време Винъс, която се класира безпроблемно за втори кръг в Австралия призна, че нейната сестра липсва на турнира.


"Без Серина в Австралия е значително по-тихо. Днес, когато излязах на корта в Мелбърн си дадох сметка колко е важно да имаш любим човек до себе си, който да те подкрепя в Шлема.

 

Винаги ми е било приятно, когато на големите турнири сестра ми е до мен, сега усещам колко ми липсва. Използвам възможността да я поздравя. Тя е велик играч и нейната липса се забелязва", коментира кака Винъс.


"Имам много планове, много фантазии за Australian Open 2011. Днес се представих добре и показах чист тенис. Сега важно за мен е да намеря последователност и да печеля важните точки в мача. Надявам се да изчистя играта си от грешки", каза още Винъс Уилямс.

 

"Хареса ми играта на Сара Ерани. Тя е сравнително ниска, но се бори за всяка една топка. Преди не я бях срещала, но гледах неин мач наскоро и знаех какво да очаквам".




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини