Ясно е кога започва Голямата четворка на София



26-01-2017 13:04 | Любомир Тодоров

От Garanti Koza Sofia Open днес обявиха, че Fibank ще бъде основен партньор на турнира.

Организаторите също така съобщиха, че първите мачoве на “Голямата четворка на София” на турнира – Доминик Тийм, Давид Гофен, шампионът през 2016 г. Роберто Баутиста Агут и Григор Димитров, ще се играят на 8 и 9 февруари – сряда и четвъртък. Пълната програма по дати ще стане ясна едва след жребия, който ще се проведе на 4 февруари, събота, в 15 ч.

Всички тенисисти от “Голямата четворка” са в топ 15 на Emirates ранглистата на АТР и  демонстрираха невероятна форма в Мелбърн, като достигнаха осминафиналите и четвъртфиналите на Australian Open. Любимецът на България Димитров пък вече е полуфиналист в Мелбърн.

Турнирният директор Пол Макнами каза: “Много се радвам, че Fibank е сред партньорите ни, това само показва силата на турнира. По отношение на играчите успехите на най-високо поставените играчи в София на Australian Open показват, че нивото на тенис в София ще бъде много високо. Феновете ще се насладят на страхотни мачове”.

Garanti Koza Sofia Open 2017 ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 г. в “Арена Армеец”. “Горещият билет” за най-голямото спортно събитие в София са в продажба в мрежата на Eventim. Цените им започват от 10 лв. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети. Зрителите могат да спестят до 160 лв., купувайки си седмичен билет.

Ексклузивно интервю с Григор Димитров можете да прочетете в новия брой на сп. "Спринт", който вече е на пазара в цялата страна.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини