Шарапова: Мислех за край на кариерата



02-02-2017 08:03 | Любомир Тодоров

Мария Шарапова призна, че е мислила да сложи край на кариерата.

"Честно казано минаваха ми такива идеи. Преди наказанието ходех постоянно на лекар заради болките в китката. Даже не успях да играя за Русия за "Фед къп", макар че бях пристигнала в Москва. Беше много сложно от психологическа гледна точка. Когато някой ден приключа с тениса, то едва ли ще стане треньор. Както знаете имам собствен бизнес, който се развива стремително и планирам да се занимавам с него", каза Шарапова пред агенция ТАСС.

Рускинята е доволна, че е останало много малко от нейната дисквалификация, която изтича на 26 април 2017 година. Маша намери дори плюс в наказанието, че така е намерила повече време за своите близки и дори са могли да прекарат заедно Коледа.

Шарапова разказа пък пред Russia Today какво смята за свое най-голямо постижение.

"Може би ще назова кариерния Голям шлем, макар че когато го осъществих въобще не ми мина през главата какво съм направила - да спечеля титли на всички видове настилки", заяви рускинята, която в момента изтърпява наказание за употреба на допинг.

Тя коментира и че е получила в аванс най-ценния подарък за 30-ия си рожден ден на 19 април.
"Това, че ще мога да се върна на корта през април, е най-хубавият подарък, който получих още миналата година. Това споделих и с моите роднини", каза още бившата приятелка на Григор Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини