ВИДЕО: Клайстерс направи за смях шегаджията Тод Удбридж



20-01-2011 19:25 | Николай Драгиев

Вторият двубой на Ким Клайстерс на Austraian Open 2011 не бе никак интересен. Тя отнесе бързо Карла Суарес Наваро с 6:1, 6:3. Интервюто с нея на "Род Лейвър Арина" обаче бе култово.

Пред пълните трибуни тя засрами Тод Удбридж (един от най-добрите състезатели на двойки в историята), който трябваше да я интервюира. Оказва се, че австралиецът се е пошегувал с Клайстерс и е пратил смс до общата им приятелка Рене Стъбс, в който е написал "Тя изглежда недоволна, а и гърдите й са се увеличили. Сигурно е бременна."

"Предполагаш, че съм бременна, а?", попита Клайстерс шегаджията. "А бременна ли си?", попита изчервеният Удбридж. "Не, не съм. Но нека да кажа какво бе съобщението," отговори Клайстерс и пред цялата публика цитира написаното от Удбридж, който не можеше да повярва.

"Моята телевизионна кариера приключи," на шега подхвърли Тод.

В крайна сметка Клайстерс призна, че всичко това не е дошло спонтанно, а тя е решила "да го върне на Тод", след като Рене Стъбс й е показала въпросното съобщение. Изводът е, че шегите с жени за бременност, не са препоръчителни.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини