Вожняцки не е скучна: Решава глобалното затопляне и си търси гаджеВожняцки не е скучна: Решава глобалното затопляне и си търси гадже
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
21-01-2011 07:23 | Николай Драгиев

Меко казано забавна бе пресконференцията на световната номер 1 Каролина Вожняцки след успеха и с 6:4, 6:3 над Доминика Цибулкова в трети кръг на Australian Open.

Датчанката чула, че журналистите в Мелбърн се оплакали колко скучни са брифингите с нея, затова реши да "отвърне на удара".

"Знам какво ще ме питате, въпросите винаги са едни и същи и затова отговорите са такива. Ето защо сега ще отговоря на всички тях," обясни Вожняцки, която след това описа как е преминал мача й, защо смята че заслужено е номер 1 и колко добре се чувства с новата си ракета, което обичайно бива питана.

И понеже обичайните теми бяха изчерпани, Каро бе принудена да отговори на някои лични въпроси. Сред тях бяха за ситуацията във футболния Ливърпул, за музикалните й умения и предпочитания, че дори и за глобалното затопляне.

Попитана колко деца иска да има, тя отговори: "Първо е добре да срещна подходящ мъж. Какво мога да очаквам от него? Най-вече да разбира моята работа. Може би трябва да е спортна натура."

По-интересно е обаче мнението й за глобалното затопляне. "Аз летя доста, така че това не помага особено. Трябва да има повече електрически автомобили. Това би помогнало. Освен това като взимате душ, не стойте по половин час. Две минути са достатъчни. Дори и за жените," категорична е Вожняцки.
Коментари
Турнир: Stockholm Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Стокхолм, Швеция
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $922,520

Official Website | Livescore
Други новини