Григор Димитров срещу Джак Сок на живо във вторник по Mtel Sport 1



13-03-2017 13:59 | Tennis24.bg

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо във вторник мача на Григор Димитров срещу Джак Сок от третия кръг на ATP турнира в Индиън Уелс. Българинът е 12-и, а неговият противник е под номер 17 в схемата на надпреварата, като американецът има предимство от две на една победи в преките сблъсъци до момента. За да стигне дотук Димитров победи безпроблемно Михаил Южни, а Сок преодоля в три сета квалификанта Хенри Лааксонен.

При победа най-добрият ни тенисист ще срещне на осминфинал Тейлър Фриц от САЩ или тунизиеца Малек Джазири. Младият американец поднесе една от изненадите до момента, отстранявайки хърватина Марин Чилич, който беше шести в схемата. Потенциален съперник за Димитров на четвъртфинал е японецът Кей Нишикори, който в първия си мач от надпреварата победи в два сета британеца Даниел Еванс.

Всички важни сблъсъци при мъжете в Калифорния се излъчват на живо по Mtel Sport 1. През тази седмица началото на прякото предаване е всеки ден от 20:00 часа, а последните мачове ще започват около 6:00 часа сутринта на следващия ден.

Състезанието продължава до 19 март, когато е двубоят за титлата, който също ще може да се гледа директно по Mtel Sport 1 от 22:00 часа. Преди и след най-любопитните срещи ще има коментарни студия с експертни коментари и анализи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини