Кампания ще кара българите да спортуват



15-03-2017 18:50 | Tennis24.bg

За 12-а поредна година стартира инициативата „Nestle Живей Активно”. Популярната компания за хранителни продукти ще инвестира 1 млн. лв. през 2017 г., за да стимулира балансирания начин живот и да накара българите да спортуват.

Тази година кампанията ще увлече над 65 000 души в София, Пловдив и Варна. Кулминацията от активности в тези градове ще бъде съответно на 18 юни, 16 юли и 17 септември. През 2017 г. „Живей Активно” ще отдели по цял месец на град.

През юни ще има десетки събития, подпомагащи здравословния начин на живот, в София. Юли ще е посветен на Пловдив, а септември – на Морската ни столица. Партньорите на Nestle ще организират спортни дейности и активности, увличащи към движение, а на предварително обозначени локации ще има презентации на балансираното хранене. 

„Даваме началото на здравословната година. Наша мисия е да подпомогнем по здравословния начин на живот, заяви изпълнителният директор на Nestle България Емануел Артур. – Ролята ни като компания е абсолютно ясна – да осигурим по-добри условия за живот. Това е причината за всичко, което правим. Работим в три насоки – първо, постоянно подобряване на продуктовия ни профил; второ, промоция на активния начин на живот; и трето, да образоваме за този начин на живот.”

И тази година посланици на „Живей активно” ще бъдат популярни спортни лица – Тереза Маринова, Йордан Йовчев, Владо Николов, Евгени Иванов-Пушката, Любомира Казанова, Тити Папазов. Музикалните идоли на младото поколение Pavell & Venci Venc′ и Играта също ще привличат подрастващите към активния начин на живот. Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, ще увлича nc балансираното хранене.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини