Вожняцки показа новото гадже - 37-годишен покер играч



23-01-2011 01:07 | Николай Драгиев

Като всяка красива блондинка и световната номер 1 Каролина Вожняцки не остава дълго време без мъжко внимание. Оказва се, че датчанката е намерила своята половинка, при това нейният избраник е изключително популярният покер играч - датчанинът Гус Хансен.

Близо 37-годишният Хансен и Вожняцки официализираха връзката си в края на миналата година и в началото на Australian Open. Двамата са прекарали празниците в Хонк Конг, където Вожняцки участва на демонстративен турнир.

"Ще гледам Каролина в Хонг Конг. Там ще са легенди като Стефан Едберг, Евгени Кафелников и Джон МакЕнроу," признава Хансен.

Иначе тяхното запознанство датира от преди година, когато пак се засичат в Австралия и са в приятелска група. "Тук съм с мама, татко, един от адвокатите ми, моят мениджър, няколко приятели и Гус Хансен," пише тогава в "Тутър" Вожняцки.

На Australian Open 2011 всичко изглежда официално - Гус наблюдава мачовете на своето момиче, непосредствено до нейните родители на трибуните.

Иначе самият Гус Хансен и Вожняцки живеят в Монако, когато не участват в турнири от своите спортове. Любопитното е, че в младежките си години той се е занимавал активно и с тенис.

В кариерата си на покер състезател Гус Хансен е печелил три пъти World Poker Tour open titles. Датчанинът е избран и сред 50-те най-сексапилни мъже на 2004 година от списание "Пийпъл".




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини