Григор се размина с истанбулския си кошмар



Григор се размина с истанбулския си кошмар
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
23-03-2017 13:19 | Станко Димов

Григор Димитров няма да участва на турнира на клей в Истанбул, който е от категория АТР 250. Припомняне, че миналата година хасковлията се класира за финал в турския мегаполис, където в изключително драматичен двубой загубни с 1:2 сета от Диего Шварцман.

Григор имаше преднина от сет и 5:2 във втория, но въпреки това допусна обрат, а в третия сет отстъпи с 0:6, като строши зрелищно няколко ракети. В последствие българинът записа и серия от отпадания в първи кръг и записа победа чак на Уимбълдън.

През 2015-а Григор също игра в Истанбул, когато турнирът дебютира в календара на АТР и достигна до полуфинал (отстъпи на Куевас).

Тази година турците могат да се похвалят с един играч от Топ 10, който ще блести на „Гаранти Коза Арена”. Това е Милош Раонич. Освен него в Истанбул ще видим още Паоло Лоренци, Виктор Троицки, Марсел Гранойерс, шампиона от миналата година Диего Шварцман, Бърнард Томич, Стив Дарси и др.

Това ще бъде трето издание на надпреварата в Истанбул. В първите две години шампиони станаха Роджър Федерер и Диего Шварцман.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини