Маша: Ще приключа по моите условия и правила



Маша: Ще приключа по моите условия и правила
Свързани играчи
Тагове
29-03-2017 14:29 | Tennis24.bg

Бившата №1 в света Мария Шарапова не крие вълнението си от очакваното завръщане на корта следващия месец. 29-годишната тенисистка трябва да се завърне за турнира в на клей в зала в Щутгарт, който започва на 26 април. Тя получи "уайлд кард" за състезанието в Германия и за силните турнири в Мадрид и Рим след това.

"Въпреки, че съм на такива години и такъв етап от кариерата си и съм по-близо до края, отколкото до началото, аз искам да приключа тази глава от живота си както ми се иска. По моите условия и правила. Със собствения си глас. Затова толкова здраво се борих за истината", каза Шапарова.

Шарапова призна, че се притеснява от евентуално отрицателно посрещане и подчерта, че е готова за всичко. "Когато обичаш това, което правиш, и го правиш със страст и почтеност, и работиш здраво, тогава няма място за притеснение. Знаеш за какво се бориш и какъв човек си", добави тя.

Носителката на пет титли от Големия шлем каза още, че се е научила да живее без тенис. Тя приключи своята автобиография, която трябва да излезе на пазара през септември.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини