Азаренка тренира здраво за завръщане през лятото



29-03-2017 22:38 | Николай Драганов

Бившата №1 при жените Виктория Азаренка работи здраво за завръщането си на корта след раждането на сина й Лео през декември. От няколко седмици Вика тренира активно, за да се върне във форма. 


"Бебето е много добре. Щастлив е, много усмихнат. Обича хората, обича да бъде навън. Страхотно е, когато е наоколо", разказа Азаренка в интервю за Tennis Channel. Лео може би ще има шанс да види майка си на корта.

 

Двукратната шампионка от Мелбърн обяви, че няма да пришпорва процеса, но се надява да се завъре за US Open сериите. А снимките и в социалните мрежи показват, че тя наистина работи сериозно в името на тази цел.

 


"Страхотен начин да започнеш седмицата! За какво са иначе понеделниците? Да се почувстваш жив или мъртъв, според това за коя част на тялото си говориш. В моя случай - изключително съм доволна психичедски, но краката ми май са малко мъртви. Страхотна тренировка! Ставам все по-силна!", написа Вика под една от снимките, на която тренира с щанги.

 


На друга снимка Вика е пуснала своя корем, по който няма и след от бременността. А на друга - как се подлага на студена баня в специална за целта инсталация. 


А щастливият Лео вече се подготвя вече обича да гледа тенис, като засега негов "любимец" е Роджър Федерер. "Хей Роджър, Лео се учи от най-добрия", написа Вика под снимката. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини