Рафа: Беше равностойно, резултатът подвежда



Рафа: Беше равностойно, резултатът подвежда
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
03-04-2017 09:27 | Николай Драганов

Може би най-голямата новина от началото на сезона при мъжете е подновеното съперничество между двама от най-великите играчи в историята на тениса - Рафаел Надал и Роджър Федерер. Двамата се срещнаха три пъти през 2017 година, като и в трите случая победител се оказа Маестрото. Рафа обаче продължава да води с 23:14 победи в преките им двубои.

 

"Бях близо, бях наистина близо до това да спечеля първия сет, но не беше моят ден", коментира испанецът след загубата си на финала в Маями. "Истината е, че когато някой играе с толкова много динамика като него, когато печели толкова много, всичко се получава по неговия начин", добави Рафа.


"Това се случи днес, защото в първата част наистина всичко беше възможно. Вторият също беше равностоен, но се случи същото: един брейк и това е всичко. Мачът беше много равностоен и според мен можеше да се случи всичко, но се случи това, така че поздравления за Роджър", обясни носителят на 14 титли от Големия шлем. 


"Няколко неща решиха важните точки и мача. За мен мачът беше далеч по-равностоен, отколкото може би изглежда от резултат. Беше тотално различен мач от този в Индиън Уелс", добави Рафа, като в същия смисъл се изказа и Федерер след своята победа

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини