Смях и шеги от Налбандян - Федерер и Надал в главните роли



13-04-2017 12:46 | Николай Драганов

Бившият №3 в световната ранглиста Давид Налбандян разказа интересни подробности от дните на своята активна спортна кариера и най-вече от забавните мигове извън корта. Често играчите са организирали футболни двубои на Playstation помежду си по време на турнири.


В един от тези случаи в прекрасен хотел в Монте Карло аржентинецът си е партнирал с Карлос Моя, а техни съперници са били Давид Ферер и Рафа Надал. "Загубихме и наказанието беше да отидем до рецепията по чорапи. Минахме покрай анансьора и точно в този момент вратата му се отвори, а вътре бяха Роджър Федерер и съпругата му. Представете си как реагираха: "Какво им става на тези двамата?!". Всички започнахме да се смеем", разказа Налбандян.


В друг случай, в хотел в Австралия, поражението е било на сметката на Рафа и Давид. "Трябваше да правят упражнения в лоби бара. Ако можехте да видите как Рафа да прави клякания и подскоци в лобито докато никой не разбира какво се случва... умряхме от смях в асансьора".


Шегите на Налбандян са засегнали и кинезитерапевта на аржентинския национален отбор. "Винаги се шегувахме с него, че не прави нищо. Един реших да си направим голяма шега с него. Разбрахме се с ръководството на хотела и влязохме в стаята му, докато беше на вечеря. Скрихме пет аларми на различни места в стаята, които настроихме за 04:00 посред нощ. Няма какво да сториш. На следващия ден очевидно приличаше на човек, който не е спал през нощта", завърши разказа си аржентинецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини