Дел Потро потвърди участие в Куинс



Дел Потро потвърди участие в Куинс
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
14-04-2017 09:37 | Николай Драганов

Бившият №4 и шампион от US Open Хуан Мартин дел Потро потвърди участие в тазгодишното издание на турнира на трева в Куинс. Надпреварата от сериите ATP 250 ще се проведе между 19 и 25 юни, а аржентинецът ще участва за пети път. Най-добрият му резултат е четвъртфинала през 2013 година.


28-годишният Дел Потро със сигурност ще се опита да запише по-добре представяне от миналогодишното, когато отстъпи в първи кръг на Джон Иснър. "Много се радвам, че ще играя отново в Куинс. Това е страхотен турнир, специален и традиционен момент от календара. Страхотно място със страхотни фенове, които винаги са били добре настроени към мен", коментира Дел Потро.


"Ще опитам да покажа най-добрия си тенис на тревата в "Куинс клъб" през тази година. Ако успея да го направя, мисля, че имам шанс за добър резултат", добави той.

 

Преди потвърждението от Дел Потро участие в Куинс засега са потвърдили още имена като световния №1 Анди Мъри, Стан Вавринка, Рафа Надал, Милош Раонич, Ник Кириос и нашият Григор Димитров, който е носител на трофея през 2014 година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини