Радванска се размина с двубой срещу Маша



26-04-2017 08:45 | Tennis24.bg

Седмата поставена Агниешка Радванска отпадна още в първи кръг на турнира в Щутгарт на клей в зала, след като загуби от рускинята Екатерина Макарова с 2:6, 4:6. 


Левичарката Макарова наниза 30 печеливши удари и 30 непредизвикани грешки. Полякинята постигна 15 уинъра срещу 30 грешки.


Така  евентуална среща на Радванска със завръщащата се след наказание за употреба на допинг Мария Шарапова на осминафинал пропадна. Бившата номер едно излиза днес срещу италианката Роберта Винчи от 19,30 часа българско време.

 

Евентуалният сблъсък между Радванска и Шарапова на корта беше чакан с любопитство, тъй като полякинята се изказа остро срещу даването на покани за основната схема на рускинята, което предизвика отговор на агента на Маша Макс Айзенбъд. На пресконференция след загубата от Макарова Радванска беше помолена да коментира думите му, че изказването й е породено от страх.


"Какъв е този Макс? Кой е той? Няма да коментирам нищо. Стига сме се въртяли около една и съща тема. Каквото имах да казвам, го казах", заяви раздразнено Ага на прескоференцията.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини