Ноле: Готов съм за титлата



Ноле: Готов съм за титлата
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
25-01-2010 18:11 | Станко Димов

Новак Джокович остана много доволен от победата си над поляка Лукаш Кубот, която го прати на 1/4 финалите на Откритото първенство на Австралия.

Джокера не срещна никакви затруднения с първата ракета на Полша и взе мача без проблеми.

"Постигнах добра победа, това е четърти кръг на турнира и всички съперници са силни, не съм подценявал Кубот. Знаех на какво е способен, тъй като играх с него на турнира в Белград и той е добър тенисист. Знаех, че мачът ми с него ще бъде тежък, той все пак е много сериозен противник", анализира Ноле.

"През първите два сета напълно доминирах на корта, третият бе малко по труден. Като цяло съм доволен от начина, по който играх днес. Представих се много успешно. По това време на годината Аustalian Open е най-важният турнир. Преди надпревартата не съм имал други официални мачове за този сезон, така че е съвсем логично да ми бъде трудно в първите кръгове.

"Сега ще имам тежък опонент в лицето на Цонга. С него се познаваме, тъй като изиграхме доста мачове през последните години. Той е много силен тенисист и ще става все по-добър", допълни още сърбинът, който бе атакуван и от насекоми на корта.

 

Снимка: Getty Images


MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 25:  Novak Djokovic of Serbia shuts his eyes as a moth flies past his face in his fourth round match against Lukasz Kubot of Poland during day eight of the 2010 Australian Open at Melbourne Park on January 25, 2010 in Melbourne, Australia.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини