Пепе Имас: С Новак работим от 4 години



14-05-2017 10:52 | Любомир Тодоров

Пепе Имас е бивш професионален тенисист. Той е собственик на академията "Amor y Paz" (Любов и мир) и работи като треньор на Новак Джокович. Според медиите той е и духовен водач на сърбина. Тази седмица Имас и братът на Ноле Марко бяха в неговата ложа в Мадрид.


"Започнах с треньорската си дейност преди да имам отношения с Джокович. С него работим по-професионално от 4 години", разкри той пред вестник "Марка".


"Тази работа, да я наречем така, я вършим от толкова много време. Еволюцията, която той постигна, е в неговото желание и стремеж към победата. Нищо не се е променило и сега. Нашата съвместна работа доби известност след напускането на Борис Бекер. Той беше много важна фигура и хората се хвърлиха на концепцията за прегрътки, любов и Пепе Имас. Но нищо не се е променило. Новак иска да печели повече мачове и ние работим, за да постигнем това", заяви Имас.


Официално наставникът работи с Марко Джокович.

"Трябва да разберече, че за професионалните спортисти любовта не е... да оставите съперника ви са спечели. Любовта е да излезете на корта и да се опитата де направите всичко, но то не бива да се прави без обич и уважение към себе си", завърши Пепе Имас.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини