Шарапова тренира за сезона на трева



03-06-2017 09:16 | Николай Драганов

Мария Шарапова се завърна на корта след 15-месечно наказание, но не успя да събере достатъчно точки, за да вземе участие поне в квалификациите на "Ролан Гарос". Организаторите отказаха да и дадат уайлдкард и рускинята трябваше да пропусне втория за годината турнир от Големия шлем.


Това обаче няма да се случи на Уимбълдън, където Маша ще намери място в квалификациите. В момента рускинята е у дома в Лос Анджелис, където се подготвя за предстоящия сезон на трева. Шарапова имаше проблеми с лявото бедро, които я принудиха да прекрати мача си от втори кръг в Рим срещу Миряна Лучич Барони. Проблемът изглежда е решен или поне рускинята работи активно по въпроса, като вече тренира.


"Бавно, но съм обратно на корта", написа тя под клипа, който свидетелства за подобреното и състояние. Маша ще се завърне на корта за турнира на трева в Бирмингам, който започва на 19 юни. Веднага след това започват и квалификациите на Уимбълдън. 


Освен с кадър от корта, феовете на рускинята бяха зарадвани и с фотосесия и интервю в руското издание на дамското списание "Грация". 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини