Тони Надал: Може и да се върна в Париж с друг играчТони Надал: Може и да се върна в Париж с друг играч
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
03-06-2017 11:27 | Николай Драганов

Тони Надал ще спре да пътува за всеки турнир със своя племенник Рафаел, или поне това е планът, от следващия сезон. Чичо Тони обаче призна, че се надява някой ден да се завърне в Париж с друг играч.


"Ще ми бъде много приятно да се завърна тук с някой от моите синове, но не вярвам да се случи. Или пък с някое момче от академията, която открихме в Майорка. Бих искал да помогна на играч да стигне до върха, като започнем от нулата, но също така обичам ежедневната работа и много други неща в живота", каза Тони Надал, чиито племенник Рафаел днес празнува своя рожден ден.


Запитан дали се чувства по специален начин през тази година в Париж, след като се очертава тя да му бъде последна в трибуната на Надал, чичо Тони отвърна отрицателно. "Всъщност, не. Не чувствам нещо такова. Може би ще бъде различно да го гледам по телевизора и ще си казвам: преди година беше там. Но за момента не искам да мисля за това. Имах шанса да изживея невероятни неща тук и не съм от хората, които съжаляват".


"Рафаел щеше да има същите успехи през тези години, дори да беше спрял да работи с мен. Нещата никога не са завинаги и не могат напълно да променят живота", добави той.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Турнир: Swedish Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Бостад, Швеция
Настилка: Клей
Награден фонд: €586,140

Official Website | Livescore
Турнир: Croatia Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Умаг, Хърватия
Настилка: Клей
Награден фонд: €586,140

Official Website | Livescore
Турнир: Hall of Fame Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Нюпорт, САЩ
Настилка: Тревна
Награден фонд: $652,245

Official Website | Livescore
Други новини