Ясни са шампионите на FPI Bowl за деца до 10 г. в Санта Марина



06-06-2017 14:11 | Tennis24.bg

Даниъл Спасов  от тенис клуб „Елит“-Варна и Галена Кръстева от тенис клуб „Локо98”-Пловдив са новите шампиони на FPI Bowl за деца до 10 години. И двамата получиха голямата награда на организаторите от  FPI Hotels & Resorts - пътуване и участие в Dutch Bowl International в Холандия, част от веригата Ten-Pro Global Junior Tour.

В края на миналата седмица в Тенис център Санта Марина в Созопол приключи третото издание на детския тенис турнир FPI Bowl за наградите на FPI Hotels & Resorts, който е част от Календара на домакините за сезон 2017. В състезанието взеха участие талантливи деца до 10-годишна възраст от школите в цялата страна.

“FPI Bowl е турнир, който заема много важно място в нашия Календар и  е част от приноса ни като компания за развититето на детския тенис и малките таланти в тази възрастова категория. Не случайно сме избрали като награда да покрием разноските по участие на децата в турнира Dutch Bowl International. Той представлява едно от най-значимите и конкурентни международни състезания за деца до 11 години и дава отлична възможност за най-малките ни шампиони да премерят сили с връстници от цял свят”, заяви Никола Петков, Изпълнителен директор на FPI Hotels & Resorts.

Само ден преди Международния ден на детето, малките участници имаха възможността да наблюдават и участват в демонстрaтивни мачове с треньорите на Тенис център Санта Марина. След забавленията и игрите, домакините бяха организирали и специално детско парти.

През този сезон, ваканционно селище Санта Марина предоставя безплатни часове по тенис като бонус, на всички клиенти, които направят директна резервация за почивка през техните собствени канали – имейл, телефон или уебсайт. Повече информация за летните оферти ще намерите тук  

Сезонът в ТЦ “Санта Марина” се реализира в партньорство с Българската федерация по тенис (БФТ), Община Созопол, Тennis24.bg, Angel’s Estate, Isostar, Верига 17+, Национална тенис лига (НТЛ) и Интерактивна тенис лига (ITL).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини