Лопес след успеха над Вавринка: Обичам този турнир



21-06-2017 10:01 | Николай Драганов

Фелисиано Лопес поднесе поредната голяма изненада във вчерашния ден на турнира от сериите ATP 500 в Куинс, изхвърляйки от надпреварата световният №3 Стан Вавринка. 


"Знаех, че ще имам нов шанс през тази седмица в Куинс. Това е турнир, който обичам. Очевидно не беше най-добрият жребий да играя срещу Стан още на старта, но бях уверен, след като спечелих доста мачове в Щутгарт", заяви испанецът, който достигна до финал преди седмица в Германия. 


Лопес е финалист в Куинс през 2014-та година, когато бе победен на финала от Григор Димитров в епичен сблъсък с обрат в сетовете и три тайбрека.


"Чувствам се много доволен от начина, по който играх - доста сходен с играта ми през миналата седмица", добави 35-годишният левичар.


"Когато играеш срещу Фели на трева, знаеш, че ще бъде тежък мач. Той играе с увереност от миналата седмица. Играли сме едни срещу друг в миналото. Днес беше тежко, наистина съм тъжен, че загубих. Мисля, че като цяло, като за първи мач на трева, не беше толкова зле. Сервирах доста добре. Но отново - има доста работа за вършене, физически и технически, за да бъда на ниво на трева", заяви от своя страна Вавринка.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини