Гришо: Трябва да си фокусиран през цялото време



21-06-2017 10:28 | Николай Драганов

Григор Димитров ще излезе за своя втори мач в Куинс днес около 17:30 часа българско време, а негов съперник е френският ветеран Жулиен Бенето. Двамата имат четири сблъсъка до този момент и делят по две победи, като никога досега не са се срещали на трева. 


В понеделник Гришо записа победа на старта срещу Райън Харисън, което бе първи негов успех на трева през този сезон. През миналата седмица той отпадна на старта на надпреварата в Щутгарт от Йежи Янович след загуба в два сета. 


Гришо е шампион от Куинс през 2014 година, а в същия сезон успя да достигне и до полуфинал на Уимбълдън. След победата над Харисън българинът коментира, че се нуждае от постоянство.


"Борех се да задържа момента. Да остана в настоящето, да връщам всяка топка, която мога и да се уверя, че взимам правилните решения. Да сервирам по възможно най-добрия начин и да съм сигурен, че ще остана фокусиран през цялото време", коментира Гришо.


"Сега играем в два от три сета, но след две седмици ще играем в три от пет. Така че трябва да принудиш себе си да бъдеш готов за това изпитание. Дори да не губиш сет, трябва да се раздадеш и да имаш тази психическа настройка, че си си свършил работата", добави българинът. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини